Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 7. 2008

Sladká chuť polibku

 

 

První polibek je nezapomenutelný! Ale co když se toho bojíš ??

- až budete hrát například polštářovou bitvu, zkus mu nějak spadnout na pusu :)

- řekni, že ti spadlo něco do oka. Až se k tobě přiblíží, aby ti pomohl, obejmi ho a...dál to půjde samo.

- cítíš, že už to oba chcete, ale ty i on se bojíte udělat první krok ? Řekni si o to :)

- až se k nečemu bude schylovat a ty nebudeš připravená, řekni mu to ... buď to pochopí a nebo to s ním nemá cenu

- a naopoak až se k něčemu bude schylovat a ty si připravená ničeho se neboj .... líbání je přirozený!!! Z principu by to měl umět každý!

 

Polibek na rty

 

- neotvírej rty, jenom se jimi lehce dotkni pusy tvého kluka. Přibližuj se k němu velice pomalu a vnímej napětí, které ti doslova nahání husí kůži.

 

- i třeba takvouhle pusinou mu naznáčíš, že k němu něco cítíš!!

 

Polibek na ucho

 

- vezmi si do parády nejdřív jeho ušní lalůček. Jemně ho saj, něžně do něj kousej a občas za něj jemně zatahej rty a zuby. Určitě ho to rozdovádí, když ucítí teplo tvého dechu. A víš co ? Pošeptej mu, že ho miluješ!

- zapojte do hry jazyky

- ale pokud se necítíš, nedělej to ... na takovéhle hrátky je přeci času dost!!

 

Ledový polibek

- jedná se vlastně o pouhý náznak polibku, při kterém se ale tvému partnerovi přímo zatají dech. Základem úspěchu je nikam nespěchat. Přibližuj se pomaličku k jeho rtům a jen lehce je přejeď těmi svými, aby je spíš tušil, než skutečně cítil. Pak je pozvolna olízni špičkou jazyka a jemně na ně zafoukej. Tím polibku dodáš ledovou příchuť, která ho dostane do varu!

 

Francouzský polibek

- na tento polibek neexistuje žádný, přesně daný recept. Snad jen začít pomalu a něžně. Teprve po chvíli zvyš stupeň intenzity polibku a zapoj do hry jazyk.

 

Hladové rtíky

- mírně skloň hlavu a ústy začni sát spodní ret partnera. On byl měl dělat totéž s tvým horním rtem. Pak se vystřídejte. Po chvíli pomalu otevři ústa a zmocni se obou jeho rtů najednou. Sání rty baječně prokrvuje a ty se díky tomu stávají mnohem citlivější.

 

 

Chutný polibek

- schovej si do pusy něco, co tvůj partner absolutně zbožňuje (třeba bonbon). Pak se začněte líbat na rty. Nedovol mu hned zmocnit se tvého jazyka. Nech se dobývat. Nakonec mu nabídni polibek, při kterém mu dobrůtku předáš :)

 

Polibek co ti vezme dech

 

- obzvláště exotický je pod vodou. Nepřeceň však své síly :))

- pevně se přisaj k jeho rtům tak, aby mezi ústy nezůstala ani nejmenší škvírka. Pak otevři ústa a lehce nasaj vzduch z jeho plic a pomalu ho vydechni zpět. Totéž by měl udělat i on!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář