Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Jak skvěle líbat ...?

 

Článek nachíázející se na této stránce není určen nejen pro začátečníky ale pro každého, kdo se chce něčemu přiučit ...

Někteří kluci, hlavně skejťáci, si myslí, jací jsou frajeři, když se už s někým líbali. Netuší však, jaké mínění má o něm ta osoba, se kterou se líbali. Ano, je to tak, spousta kluků se neumí líbat. Podle statistiky až 90 %! Pokud se tedy chcete dozvědět, jak správně líbat a kolik kluků to skutečně umí, můžete si přečíst článek Angeliny Mason.

Při líbání kružte jazykem kolem dokola, mějte zavřené oči a myslete na něco hezkého, soustřeďte se jen na to a hlavně líbejte vášnivě! Zeptali jsme se na ulici jednoho kolemjdoucího, který nám na sebe prozradil, že se jmenuje David a je mu 18, jak si myslí, že se správně líbá. On nám prozradil, že se stydí, ale že to sám neumí. Potom jsme mu poděkovali a rozloučili se s ním a asi 2 minuty na to jsme potkali dalšího velice atraktivního, mladě vypadajícího muže, který se nám svěřil, že je mu 19 let a jmenuje se Tomáš. Při otázce na jeho věk a jméno se zdál být sebevědomý a sebejistý, ale po zeptání na naši anketní otázku znejistěl a začal se zdráhat odpovědi a po chvíli nám přiznal totéž co mladík před ním. Vyzpovídali jsme jsme ještě dobrých 40 mladých kluků, z toho 2 znali správnou odpověd. Z toho vyplývá, že by se měli poučit a více se přizpůsobit. Přece si nebudete dělat ostudu, kluci!

 

Rady pro ženy:

Chcete-li, aby se váš partner zlepšil v líbání, pošlete mu po schůzce dopis s hodnocením jeho líbání, hodnoťte něžnost, vůni rtů, ohebnost jazyka, prostě cokoliv. Nezapomeňte navrhnout nějaká vylepšení, popřípadě partnera pozvat na doučování. Citlivý partner vás po takovémto dopise jistě mile překvapí.

Podělte se o hlt lahodného nápoje se svým milovaným, bude nesmírně překvapen vaším originálním nápadem a vaší nečekanou divokostí.

 

Rady pro muže:

Nikdy nemůžete ženě dopřát kouzlo jejího prvního chtěného polibku…, ale můžete se tomu přiblížit – ve vhodné chvíli líbejte partnerku na krk či na holá záda.

Líbejte ženu od rtů po krku směrem dolů a jděte tak daleko, jak jen jí to bude milé, a ne, abyste se zastavili u pupíku. Vždyť záleží na jejím přání.

 

VLHKÝ POLIBEK:

Tvůj obličej je mokrý. Přijdeš si, jako by ses líbala a mrožem. Je to všechno možný, jen ne romantický! Pozná to podle rvé reakce a nastane trapná chvíle ticha…

Jeho polibek prozrazuje: Určitě by tě rád něžně a dobře líbal. Ale chybí mu ještě cit a zkušenosti.

 

Tip: Hele, byla jsi vždycky tak perfektní? Ber to jako výzvu a nauč ho líbat tak, jak to máš ráda!

 

KOUSAVÝ POLIBEK:

Když se spolu potkáte, je to ohňostroj citů. Oběma se vám jeho jemné hryzání rtů líbí, jřijde vám to sexy. Oba chcete víc…

Jeho polibek prozrazuje: Je mezi vámi velká porce vášnivosti. Je z tebe rozechvělý a chce tě mít jen sám pro sebe. Pokud by to bylo jen na něm,tak by tě rád okusoval i na jiných místech. :o)

Tip: Člověk musí být opravdu talentovaný na líbání, aby se mu při jemném okusování nestala nehoda. Ale cvičením se člověk učí a zlepšuje, to platí i pro tebe.

 

VEŘEJNÝ POLIBEK:

Jste spolu ve městě nebo na nějaké party. Okolní pozorovatelé jsou mu ukradení. Dá ti ruku kolem ramen, nakloní se k tobě a přede všemi tě láskyplné políbí na rty.

Jeho polibek prozrazuje: Nestydí se ukázat celému světu, že je zamilovaný. Chce se s tebou před kamarády taky trochu vytáhnout: to je moje holka! Body pro něj! Je otevřený a extrovertní. Jen pozor, jestly také nejde o majetnický tah – trošku z toho zavání žárlivost.

Tip: Na 100 % za tebou stojí!

 

POLIBKY NA KRK A UŠI:

Zatímco ty jsi v sedmém nebi, jeho rty stále cestují k tvému krku.A nebo ti jemné okusuje a saje ušní lalůčky.

Jeho polibek prozrazuje:Neustále při líbání odbíhá od tvých rtů? Chce tě ochutnávat a poznávat, na kterých místech jsi nejcitivější! Je zvědavý , vynalézavý a opravdu ho zajímáš. Tvoje láska určitě brzy zjistí, které polibky a doteky se ti obzvlášť líbí.

 

Tip: I on na tvé polibky na jeho krk a uši bude reagovat se spokojeným vrněním. Dívky jsou na těchto místech citlivější než kluci, ale to neznamená, že se mu to také nelíbí. Jen klidně vyzkoušej, co má rád!

 

FRANCOUZKÝ POLIBEK:

Klasika. Není nikdo, kdo by tuhle milou a někdy velmi vášnivou hru jazyků neznal.

Jeho polibek prozrazuje: že jde o elektrizující a velmi intimní polibek, který ukazuje, že od tebe chce víc, než se jen držet za ruce. Proč? Protožě mu přijdeš moc sexy. Proto vyhledává tvojí blízkost – svými polibky, svými doteky.

Tip: To ale neznamená, že touží po vztahu. S někým se líbat pro něj nemusí být ničím zvláštním. Neměla bys mu proto dávat svoje srdce prříliž rychle. Zkrátka nikam nespěchej.

 

SÁNÍ RTŮ:

Udělá z líbání hru na kočku a myš. Začne ti jemně sát horní ret. Ty mu utečeš, abys mohla líbat jeho spodní ret.

Jeho polibek prozrazuje: že je to hravý milenec.Našla jsi v něm kluka, o kterém jsi vždycky snila: je empatický,líbí se mu jen tak se mazlit a má stejný názor jako ty, že dokázat se společně smát je stejně důležité jako láska.

Tip: Zapoj se! Bav se! Drž se ho!

.

g

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Your Steer To Blood Exigencies Numbers

ASpoolaNalipse,8. 10. 2018 4:46

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-quebec/

Expensive Blood Stress and Nerve Disease

Aodortudditync,28. 7. 2018 7:12

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/vente-cialis-en-ligne-france/

Aaashhbzkb

Idk,28. 6. 2018 15:01

Ahoj lidi, co mám dělat, když se znám s jedním klukem už dost dobře, už jsme si dali i normální pusu, ale chtěla bych zkusit i líbání... jenže ani jeden jsme to ještě nedělali a je poznat, ze on vůbec neví, co ma dělat a ze já bych to taky vedela, to se říct nedá. Nevím, jak mám se rty pohybovat... jsem z toho docela zklamaná, protože se bojím, ze se kvůli tomu nikdy líbat nebudeme..:(

ssss

mmmm,5. 4. 2016 15:08

42084586256

Rada

Andrea,15. 2. 2016 20:38

Lidi jak se spravne libat na rande a ještě k tomu 1 díky

help

xxxxx,9. 4. 2015 22:31

Cs myslim že mne jedna holka chce a mám strach já totiš neumím zrovna nejlíp líbat a ona je skusenejsi můžete mi pomoct

Pomoc

Elena,2. 1. 2015 14:49

Ahoj mohla bych se vas na něco zeptat?
mam kamose a ten mi porad posila romanticke zprávy
a ptal se kdy se sejdeme
a myslim si ze se budmee líbat
reknete mi ještě nejake rady
dekuji předem
Elen

Re: Pomoc

sylva,2. 1. 2015 15:06

vyznej mu lasku
to je jasny

Pomůže mi někdo?

Nikoj,1. 10. 2014 19:57

Ahoj holky,
Naučila by jste mě nějaká se líbat, je mi 13 a bydlím v Praze ;) pište na Nikoj97@gmail.com

Zdar

Nazdar,13. 6. 2014 21:08

Mě by zajímalo, jak to mam udělat abych se s dotyčnou začal líbat, když dem vedle sebe, jestli se mam zastavit nebo ji chytnou za ruku či ji okřiknou :) to asi samozřejmě ne. Dik za radu

Re: Ale..

Natka,17. 6. 2014 17:28

Vždycky jsem se bála co dotyčná osoba bude dělat aby mě přitáhla.. Vezmi ji za ruku.. Usměj se a např. si hraj s prstama... Kluk má dělat první krok a holka poslední:) Obejmi jí.. Řekni jak moc jí máš rád.. Dej jí pusu a potom začni dělat delší polibky... Časem to půjde samo:)
Většinou je známo že holky jsou nervozní jako kluci.. Aby neslintali apod. Ale prostě časem to vyplyne samo.. Každý se ptá jak se poprvý každý líbal a kroky ale i ti dotyční se poprvé líbali ne?:)
Je jen na vaší fantazii.. Mě je 15 a líbala jsem se poprvé ve 13 a bylo to hezký, uklidňující.. A každýmu se to zalíbí poprvý a už potom má chuť pořád líbat toho dotyčného:)

proste neumim

mates,19. 12. 2013 17:31

Kdyz se mam libat vzdycky to nejak podelam a skoro vzdy je to trapaaaaaas . Pomozte nekdo jak ??

otázka

Vratislav Hradec Králové,6. 11. 2010 15:58

Jak sehnat holku či ženu když nejsem hezký princ není kdo by mě naučil líbání vím je to smutné je mi 27 a stále bez přítelkyně a jsem i panic dokonce tak mi poraďte jak sehnat dívku či ženu abych sem uměl nejen líbat ale i komunikovat se ženami prosím o pomoc balwan@email.cz děkuji moc za odpověď

Re: otázka

pajush,22. 12. 2010 18:04

z teho si nic nedelej,kazdy je svym zpusobem hezký

Re: otázka

fleeeumch,23. 5. 2011 21:44

Zajdi si do bordelu pokud už nechceš být panic ;-) :D

Re: otázka

bla,29. 10. 2013 19:04

buď hajzl, z toho co čtu nemáš velký sebevědomí takže se knim chováš mile, ale ser na to když holka zjistí že tě může mít vykašle se na tebe ;) člověk vždicky chce co nemůže :D

dole je odkaz tak koukejte ;)

dole je odkaz tak koukejte ;),13. 10. 2013 18:44

http://maniaplay.eu/?id=15551

Rada

Filas,10. 8. 2013 13:32

ahoj. ještě před dvouma tejdnama jsem byl nepolíbenej.. potom sme s jednou fajn holkou začali s malýma pusinkama.. a jednou když jsme byli úplně sami tak jsem otevřel pusu. Ona mě navedla a teď už je to pro mě naprosto přirozené.moje rada zní: nebojte se ;)

co s jazykem?

anonim,17. 7. 2013 15:21

pomozte mi lidi co mám dělat s jazykem atd.

Jak na to?

Jakub,21. 1. 2013 20:18

Ahoj mám kamarádku asi neco víc než jen kamarádku držíme se za ruce a když nekam sednem tak ji chci políbit ale bojím se co na to řekne poraďte pls kubas1997@seznam.cz