Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 7. 2008

Nešťastně zamilovaná

aneb Jak sbalit kluka rychle a snadno

 
Tak zaprvé, určitě se snažte. Co když on je ten pravý a výjimečný a vy ho zrovna minete. A jestli není, tak to nikdy nezjistíte a na stará kolena budete říkat:" No jo, kdybych já si tenkrát vzala Pištu Hufnágla." (to že je úplně blbý, byste se nikdy nedozvěděla, protože jste se o nic nepokusila). Takže tento bod je vyřešen. Vyčkávat přiměřeně, a když to nikam nevede, vzít situaci do vlastních rukou.
 

Jak na to:

1. Zkuste ho kontaktovat očima. Oči někdy řeknou více než slova. To ale neznamená, že se na něj budete koukat jak na svatý obrázek. Závazné city je to poslední, na co by váš partner chtěl odpovídat. Takže do pohledu dát radost, naději, tajemnost a sex-peal.

2. Seznamte se s jeho kamarádem či kamarádkou - tento způsob je jeden z nejlepších, u jeho přátel vám o nic nejde a daleko lépe se vám s nimi naváže přátelský kontakt. Tak získáváte dostatek času, abyste na sebe upozornila a sama lépe poznala toho druhého.

3. Napište mu mail. Můžete ho nachytat na dopisování s tajemnou neznámou. Je to hra, kterou málokdo odmítne. Je potřeba ale dodržovat zásadu - držme se reality. Mluvíme-li o sobě, snažte se být střízlivě kritičtí. Je potřeba pořádně ho na schůzku s vámi navnadit, ale při osobním setkání, musíte splnit a nejlépe předčit jeho očekávání.

4. Oslovte jej - to je způsob pro ty nejsebevědomější z nás. Postavit se k tomu čelem. Máme dobu emancipace, tak proč si ji nevybrat právě zde.

Nelepší je, když se setkáváte někde pravidelně a dalo by se najít společné téma. Horší je, když spolu jezdíte třeba jen tramvají. Pak to zkuste třeba tak: "Čau, já jsem Alča. Vidím tě tu každý den. Taky jezdíš na stavárnu?"
Udička hozena, teď také záleží na něm.

 

A co dělat, když vy jste vtom až po uši a on o tom ví a nehodlá na to reagovat?

Říká se, trpělivost růže přináší. Ale lépe je vyzkoušet ještě jednu léčku. Vykašlete se na něj. Teda jen tak, aby ho vaše zamilovanost případně neděsila. Začněte se věnovat sama sobě. Cvičte, běhejte, malujte, choďte po horách, začněte zpívat v kapele. Prostě udělejte něco pro sebe, co by vás bavilo. Věřte, že takováto vaše proměna ho může vyburcovat z jeho klidu a třeba si řekne, páni v té holce něco je. A jestli selžou všechny recepty, dejte si pauzu. Sbalte věci a odjeďte jinam. Domluvte si brigádu v Anglii. Naučíte se jazyk, provětráte si hlavu a získáte čas vše přehodnotit. A pokud jsi opravdu zákeřná a líná cestovat, tak mu prostě dej na jevo, že není jediný na světě ... Začni se bavit s jeho nejlepšími přáteli, s kluky, které má ve své blízkosti ... flirtuj, ale pozor, nezapomínej, že nic se nesmí přehánět. Dej si pozor, by si ho nakonec nepřesvědčila, že o tebe nemá cenu bojovat!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pěknej kluk

TEEEEEERRRRRÍÍÍÍÍÍ,11. 8. 2013 21:20

když nikam semnou sam moc nechce jit jak ho mam přinutit aby šel ja chcu mu dat pusu ,ale před kámošema to neudělam.Co mám dělat poraďte pls zaleží mi na něm:)už cely roky se to snažím udělat ale jsou tam mojí kámoši a jse stydím :(

ahoj

láska,19. 9. 2010 13:59

dala sem mu pusu a tedˇ spolu chodíme jemi 18 a jemu je taky18.

Otazka

Kajka,17. 5. 2010 20:25

ja se s tim klukem znam 4 roky chodime spolu do skoli a ja ho chci zbalit jak na to v tomto pripade?

poděkování

anonymka,16. 5. 2010 9:47

Děkuji moc za radyy jdu s klukem na rande uvidíme ak se to osvědčí

modní navrhář

tara,1. 3. 2010 15:27

zgrz g zujghjz nhujzn jnzujnm :)